Jízda na motorce

Vždycky jsem si přála mít motorku. A chtěla jsem jezdit na motorce, abych všem ukázala, že mě to baví a taky že to umím. A abych se přiznala, tak jsem na motorce už jezdila, když mně bylo asi jedenáct let. Protože můj starší kamarád měl tátu, který měl motorku, a tak si ji občas taky vypůjčil. A aby toho nebylo málo, tak vzal taky mě na projížďku, bych se taky projela. A bohužel ale všechno dopadlo katastrofálně. Protože jakmile jsme sedli na motorku, tak jsme se rozjeli, ale asi po dvaceti metrech jsme spadli. Protože jsme nevěděli, jak s motorkou pořádně zacházet.

Motorka byla můj sen.

Můj kamarád sice nějaké základní znalosti měl, ale vůbec nevěděl, co to znamená a jak to chodí v praxi. Bohužel se na to doplatila ale nejvíc a já, protože jsem měla zlomené koleno a taky nějaký pohmožděný kotník a loket. Takže moje maminka se mnou ihned utíkala do nemocnice, aby mě vyšetřili. A tady jde vidět, že když neznáte auto-moto a motorky, tak na to nemáte vůbec sedat. Myslím si, že na motorku má sednout jedině ten, kdo je způsobilý, a kdo to umí a má znalosti.

Na motorce už umím jezdit.
 

Víte, že na silnější motorku je potřeba už řidičský průkaz typu B? Myslím si, že mnoho lidí to ani neví. Proto si myslí, že když mají řidičák na nějakou lehkou motorku nebo skútr, tak prý můžou úplně na všechny motorky. A tohle ale ovšem není pravda. Každý člověk si musí dávat pozor na co si sedne a taky musí počítat s tím, na co má sílu a na co si věří. A vy byste si troufnuli si sednou na motorku? Vím, že je mnoho lidí, kteří by si chtěli zajezdit na motorce, aniž by měli řidičák, Já tohle znám A když jsem se jako dítě z úrazu vyléčila, tak jsem si sedla na motorku asi za ve dvaceti letech. A jak? A zase bez řidičáku! Naštěstí se ale nic nestalo, protože, jsem nespadl a měla jsem pouze skútr, který je prima. Řidičák na auto mám, takže bych už mohla i silnější motorku.